Aankomst Tokyo

Door: Donna

Blijf op de hoogte en volg Donna

29 November 2010 | Japan, Tokio

Ik had zaterdagavond een verassende avond van de meiden. Nogmaals onwijs bedankt! Had ik nooit verwacht, dat zagen jullie wel aan mijn reactie haha! Leuke dingetjes gekregen, en toch fijn om met ze alle nog zo gezeten te hebben.

Zondagavond om 17:45 vertrok mijn vliegtuig KLM naar Tokyo

Mamma,Frank,Kayl,Lea,Yvet,Sab,Lee,Sil waren mee naar Schiphol.
Voor ons was het allemaal moeilijk om afscheid te nemen, als het erop aankomt besef je pas dat je 'echt alleen weggaat'

Na het uitzwaaien, even bijkomen deed een rondje langs de winkels op schiphol en liep daarna richting mijn gate.

Kon al meteen doorlopen, en na een paar minuten vertraging ging mijn vliegtuig. Wel heel vreemd om met zoveel tjappen in een vliegtuig te zitten. Maar in het vliegtuig lekker een filmpje opgezet, wat gegeten & gedronken, beetje geslapen. De tijd ging best snel! Al met al een goede vlucht gehad.

Ik zit nou op het vliegveld in Tokyo daar moet ik 8uur wachten op mijn volgende vliegtuig. Deze vertrekt om 20:55 plaatselijke tijd. Ik ga straks lekker wat eten, hier is het namelijk 17:30. Ik vind het wel allemaal erg ingewikkeld hier. Ik zie heel veel japanse tekens, heel raar om te zien. Maar ik kom er wel uit, door het aan mensen te vragen als ik het echt niet weet.

Mijn internettijd zit er bijna op, ik laat snel weer iets van me horen als ik in Nieuw Caledonie ben!

• 29 November 2010 - 09:08

Kayleigh:

Nou ik hou je in de gaten hoor! Leuk om te lezen meid. Gezellig toch tussen al die tjappen :D Je hebt gelukkig genoeg te lezen haha! Is het eten een beetje lekker daar?? Japanse teryaki ofzo moet je maar nemen dat lust je vast wel haha!

Ik volg je weer! :D
    xxxxx

• 29 November 2010 - 10:01

Leontien:

leuk leuk :D !

lekker aan de sushis kind !!
    zo'n eentje met zalm weetje wel hahaahahahah

Jaa japanse teryaki is ook erg lekker kayl ! :D

Zat keuzes wat je vast wel lust ;)

Fijne reis nog meiddd en we horen je snel weer ! (K) xx

• 29 November 2010 - 10:08

Sabrina!:

Moooi dat het allemaal goed gaat! Klint allemaal goed haha! Succes met je volgende reis! We volgen je xxxxx kus

• 29 November 2010 - 15:23

!!!!

hihihi hier boven staat:
    Hallo vriendin,
    hoe is het?
    Het zou hier gaan regenen, maar er is natte sneeuw!
    KOUD!!!

Ach het goed is zit je al 3,5 uur in het vliegtuig.. Dus dat wordt wachten op een berichtje van je vannacht hihi!
    Vliegse!

! < Ik hou van je > I love you
    leuk he :)

• 29 November 2010 - 15:25

Nogmaals Sab En Keel:

Oke we hadden dus een japanse tekst maar die schijnt niet te werken... Onze excuses hiervoor!

• 29 November 2010 - 23:50

Donna:

Nou meiden dat heb ik allemaal niet genomen dat eten in Tokyo mij te vies, ik kreeg wel lekker goed eten in het vliegtuig. En heb nog last van mn buik dus er gaat niet zoveel in :(

• 30 November 2010 - 04:46

Sabrina!:

Ooo niet zo lekker dus! Nouu hopen dat het snel over iss met je buikje! Xxxx

• 30 November 2010 - 17:46

Bardina:

donna ik hoop dat je het heel leuk heb bij danny en matiz geef hun een hele dikke kus hier uit ijmuiden
    groetjes bardina

• 01 December 2010 - 12:39

Hee liefje
    Was het leuk de aankomst by danny en matisse?
    Is het lekker weer daar ook? Hier is het ijskoud! Hihi
    By jou is het nu ongeveer kwart voor 12 savonds slaaaap lekker hihi xxxx kus