Voorbereiding op mijn reis naar Nieuw Caledonie
Door: Donna
Blijf op de hoogte en volg Donna
15 Oktober 2010 | Nederland, IJmuiden
Deze site hou ik bij voor mijn reisverslagen/foto's/video's etc.. zodat de mensen die dat willen mij kunnen volgen tijdens mijn vakantie in Nieuw Caledonie.
Mijn reis duurd 3 maanden en een week, ik ga mijn broer en neefje opzoeken die daar al ongeveer 6,5 jaar wonen.
Mijn koffer zit al half vol met allemaal zomerspullen! Als ik dat zo inpak verlang ik al helemaal naar de zon en warmte. Die daar gelukkig ook is want de tijd dat ik ga is het hoogzomer.
De laatste maand ben ik bezig met een Franse cursus om een beetje de klanken en de manier van uitspraak te leren kennen. Best pittig, maar ik doe mijn best. En ik zal vast en zeker als ik daar een tijdje ben de taal beter beheersen.
Dit even voor nu.. :)
17 Oktober 2010 - 16:25
Kayleigh:
oh ik zou wel graag met mee willen! Ben zo toe aan zon haha!
Ga je wel heeel erg missen hoor liefje! Maar gelukkig kan ik je even skype haha! helaas niet meer pingen maar met skype neem ik genoegen! I will follow you hehe
xxx -
04 November 2010 - 21:05
DAN & MAT:
encore 24 jours !
on est pret pour te recevoir ! -
16 November 2010 - 18:48
Sabbaaaah!:
Nogg heeel eventjes en dan ga je ! Even niet meer pingen maar skypen en emailen! maar dat moet goedkomen. We maken er nog even leuke dagjes en nachtjes van hihi.
xxxxx
je vriendin (L) -
23 November 2010 - 11:11
Sabaah!:
We gaaan aftellen liefje xxxxx